Na jarenlang gewerkt te hebben in commerciële functies in de communicatie, marketing communicatie en account management, heb ik besloten de focus van mijn loopbaan te veranderen. Tijdens mijn opleiding aan het Instituut voor Psychosynthese te Utrecht, heb ik me gespecialiseerd in de individuele begeleiding van cliënten en begeleidde ik als psychosynthese counselor in opleiding cliënten vanuit mijn eigen praktijk. Na mijn afstuderen in 2009, ben ik als psychosynthese counselor gaan werken voor het re-integratiebureau People in Place te Dordrecht. Voor deze organisatie ondersteun ik cliënten met een bepaalde afstand tot de arbeidsmarkt tijdens hun zoektocht naar een passende plaats op de arbeidsmarkt.

Sinds begin 2011 heb ik mijn plannen om een eigen praktijk omgezet in werkelijkheid. Zo heb ik op maandag ruimte om cliënten in Rotterdam-Zuid te begeleiden. Op dinsdag en vrijdagochtend ben ik in Dordrecht beschikbaar.

Ik nodig je uit contact met me op te nemen via 06 - 41 26 56 95 of via de contactpagina voor informatie of een kennismakingsgesprek.